Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/2/d618830625/htdocs/aixoesmashup/wp-includes/post-template.php on line 293

Category: Música


Echo & The Bunnymen + MGMT

Echo & The Bunnymen – The Killing Moon MGMT – Kids Títol Mashup: Killing Kids Autor Mashup: PhilRetroSpector Descàrrega d’àudio:


Public Enemy + Beastie Boys

Public Enemy – Fight The Power Beastie Boys – Sure Shot Títol Mashup: Fight The Sure Shot Autor Mashup: Pony Sixfinger Descàrrega d’àudio:


Deee-Lite + Salt-N-Pepa

Deee-Lite – Groove Is In The Heart Salt-N-Pepa – Push It Títol Mashup: Push Groove Autor Mashup: Instamatic / Tim B Descàrrega d’àudio:


Gipsy Kings + Kings Of Leon

Gipsy Kings – Djobi, Djoba Kings of Leon – Clip Concert Títol Mashup: Gipsy Kings Of Leon – Djobi, Djoba Autor Mashup: Simon Gosselin


Beck + Beyoncé

Beck – Loser Beyoncé – Single Ladies (Put a Ring on it) Títol Mashup: Single Loser (Put a Beck on it) Autor Mashup: Beckyoncé Descàrrega d’àudio:


James Blunt + Christina Aguilera

James Blunt – You’re Beautiful Christina Aguilera – Beautiful Títol Mashup: Beautiful Autor Mashup: DJ Schmolli Descàrrega d’àudio: