Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/2/d618830625/htdocs/aixoesmashup/wp-includes/post-template.php on line 284

Això és Mashup Blog


Ramones + Marvin Gaye

Ramones – Blitzkrieg Bop Marvin Gaye – Ain’t The Peculiar Títol Mashup: Peculiar Bop Autor Mashup: Go Home Productions Descàrrega d’àudio:


Adele + Fleetwood Mac

Adele – Rumour Has It Fleetwood Mac – Gold Dust Woman Títol Mashup: Rumours Have It Autor Mashup: The Reborn Identity Descàrrega d’àudio:


Apocalypto + Predator

Clips: Apocalypto Clips: Predator Música: Guns n’ Roses – Welcome to the Jungle Títol: Apocalypto Vs Predator Autor: Luca Milone


Weezer + Jay-Z

Weezer – Buddy Holly Jay-Z – 99 Problems Títol Mashup: 99 Problems With Buddy Holly Autor Mashup: DJ Mike Descàrrega d’àudio: