Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/2/d618830625/htdocs/aixoesmashup/wp-includes/post-template.php on line 284

Això és Mashup Blog


Beyoncé + Chubby Checker

Beyoncé – Single Ladies (Put a Ring on It) Chubby Checker – The Twist Títol Mashup: The Twist Of Single Ladies Autor Mashup: Amoraboy Descàrrega d’àudio:


Thin Lizzy + Pixies

Thin Lizzy – The Boys Are Back In Town Pixies – Monkey Gone To Heaven Títol Mashup: The Boys Are Back In Heaven Autor Mashup: Phil RetroSpector Descàrrega d’àudio:  


Eminem + Elvis Presley

Eminem – Lose Yourself Elvis Presley – Jailhouse Rock Títol Mashup: Lose Yourself/Jailhouse Rock Autor Mashup: DJMashTown Descàrrega d’àudio:


The Cure + Yeah Yeah Yeahs

The Cure – In Between Days Yeah Yeah Yeahs – Cheated Hearts Títol Mashup: In Between Hearts Autor Mashup: Lock3Down / Jack-Jack Descàrrega d’àudio:


Queen + The Beatles

Queen – Fat Bottomed Girls The Beatles – Come Together Títol Mashup: Fat Bottomed Girls Come Together Autor Mashup: MadMixMustang Descàrrega d’àudio: